Jdi na obsah Jdi na menu

Informace

31. 7. 2013

Gummy je malý aligátor, sytě zelené barvy, patřící Pinkie Pie. Jako jeho hlavní poznávací znaky by se dal brát neměnný výraz jeho tváře a bezzubé čelisti, což dovoluje tolerovat jeho zálibu v zakusování se do všeho možného v jeho okolí (nejčastěji do částí těla samotné Pinkie).
Objevil se ve třech epizodách: "Feelin' Pinkie Keen", "Party of One" a "May the Best Pet Win!

V epizodě "Feelin' Pinkie Keen" vyloví Pinkie Gummyho z vany před zraky vyděšené Twilight Sparkle.

V "Party of One" uspořádá Pinkie pro Gummyho narozeninovou oslavu, kde se všech 6 kamarádek náramně baví a Gummyho tanec spočívá pouze v pohupování ocasu ze strany na stranu. Pinkie následně ohlásí "ponarozeninovou" oslavu, což jí vnuknula poznámka Twilight, že to musí brzy zopakovat. To by ovšem nebyla Pinkie, aby se toho nechytila doslova, a tak naplánuje oslavu hned následující den. Twilight má ovšem na práci noření do knih, Applejack musí česat jablka, Rarity si musí umýt hřívu a Fluttershy spolu s Rainbow Dash se chystají hlídat medvědův "jeskyňodům". Všechno jsou to samozřejmě záminky, aby pětice kamarádek uspořádala narozeninovou oslavu pro Pinkie. Z epizody tedy vyplývá, že Gummy slaví narozeniny den před Pinkie Pie.

V zatím poslední epizodě s mazlíčky "May the Best Pet Win!" se Gummy objevuje, coby složenina všech mazlíčků ve zlém snu Rainbow Dash. Poté je ještě několikrát viděn, když Dash uspořádá soutěž uchazečů o post jejího mazlíčka.